ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Заява про визнання мирової угоди

В РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД

Судді СИДОРУКУ Є. І.

Позивач Петрук Микола Вікторович,
який проживає за адресою:
33000, м. Рівне, вул. Голілова, 22,
тел. 00000000000

Відповідач Петрук Надія Олегівна,
яка проживає за адресою:
 м. Рівне, вул. Р. Богдана, 22, кв. 222,
тел. 0000000000

З А Я В А
 ро визнання мирової угоди

Ми, Петрук Микола Вікторович та Петрук Надія Олегівна, сторони по справі про поділ спільного майна подружжя та визнання майна особистою приватною власністю, виявили бажання закрити провадження в цій справі і укласти мирову угоду по суті спору, на таких умовах:

  1. Визнати за Петруком Миколою Вікторовичем, право особистої приватної власності на автомобіль VOLKSWAGEN LT 35, державний номер ВК 2222 АМ, зареєстрований 10 червня 2008 року у Відділенні РЕР для обслуговування м. Рівне та Рівненського району Відділу ДАІ УМВС України в Рівненській області.
  2. Петрук Микола Вікторович зобов’язується сплатити Петрук Надії Олегівні суму в розмірі 25000 (двадцять п’ять тисяч) гривень 00 коп., як відшкодування вартості її частки в спільному майні подружжя.
  3. Петрук Надія Олегівна та Петрук Микола Вікторович стверджують підписанням цієї угоди, що між ними відсутні будь-які спори щодо поділу спільного майна (в тому числі, і спільного майна подружжя) і Петрук Надія Олегівна відмовляється від усіх позовних вимог, заявлених нею в даній цивільній справі за її позовом до Петрука Миколи Вікторовича, про поділ спільного майна подружжя.

Просимо суд постановити ухвалу про визнання цієї мирової угоди, а провадження у справі закрити.

Наслідки закриття провадження у справі в зв’язку з укладенням мирової угоди, передбачені ст. 175 ЦПК України, нам роз’яснені і зрозумілі.

 

 

12  грудня 2011 р.

___________________Петрук М. В

 

___________________Петрук Н.О.

 

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів