ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Заява про визнання мирової угоди в цивільній справі

В РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

Судді Остапчук Л.В.

Позивача: Іванцева Юрія Анатолійовича,
проживаючого за адресою:
м. Рівне, вул. Соборна, 222, кв. 22

та

Відповідача: Петровського Тараса Миколайовича,
проживаючого за адресою:
С.    Городище, вул. Рівненська, 222, Рівненського р-ну Рівненської області

 

З А Я В А
про визнання мирової угоди

Ми, Іванцев Юрій Анатолійович та Петровський Тарас Миколайович, сторони по справі № 2-448/2008 про визнання договору купівлі-продажу земельної ділянки дійсним та стягнення моральної шкоди, виявили бажання закрити провадження в цій справі і укласти мирову угоду по суті спору, на таких умовах:

МИРОВА УГОДА

1.Позивач Іванцев Юрій Анатолійович відмовляється від пред’явлених до Петровського Тараса Миколайовича позовних вимог про визнання дійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки площею 0,08 га, розташованої на території Городищенської сільської Ради та належить на праві приватної власності Петровському Тарасу Миколайовичу та від позовних вимог про стягнення моральної шкоди.

2. Відповідач Петровський Тарас Миколайович повертає Іванцеву Юрію Анатолійовичу гроші в сумі 10000 (десять тисяч) гривень 00 коп., отримані ним в рахунок забезпечення зобов’язання за попереднім договором від 22.03.2007 року, укладеним між сторонами та посвідченим приватним нотаріусом Рівненського міського нотаріального округу Олинцем А.М.

3. Іванцев Юрій Анатолійович свідчить, що на час підписання цієї мирової угоди, ним отримані від Петровського Тараса Миколайовича гроші в сумі 10000 (десять тисяч) гривень 00 коп. згідно з п. 2 мирової угоди.

  1. З моменту підписання цієї мирової угоди сторони по справі Іванцев Юрій Анатолійович та Петровський Тарас Миколайович вважають припиненими всі зобов’язання, визначені попереднім договором від 22.03.2007 року, укладеним між сторонами та посвідченим приватним нотаріусом Рівненського міського нотаріального округу Олинцем А.М., а також припиненими будь-які інші зобов’ язання, що виникли між сторонами до цього часу.

5.Судові витрати по цивільній справі № 2-448 2008 року покладаються на сторони, які їх вже понесли.

«__ » липня 2008 року.                                                                           Ю.А. Іванцев

«__ » липня 2008 року.                                                                           Т.М. Петровський

Просимо суд постановити ухвалу про визнання цієї мирової угоди, а провадження у вказаній цивільній справі закрити.

Наслідки закриття провадження та відмови від позову у справі в зв’язку з укладенням мирової угоди, передбачені ст. 175 ЦПК України, нам роз’яснені і зрозумілі.

 

 

 

«__ » липня 2008 року.                                                                           Ю.А. Іванцев

«__ » липня 2008 року.                                                                           Т.М. Петровський

 

 

  

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів