ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Заява про встановлення факту, що має юридичне значення

В РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД

Заявник:Петрукова Ганна Митрофанівна,
яка проживає за адресою:
33024, м. Рівне, вул. Корольова, 2, кв. 2

З А Я В А
про встановлення факту, що має юридичне значення

Я, Петрукова Ганна Митрофанівна, народилась 15 червня 1949 року в с. Бригадирівка Червоноармійського (нині - Радивилівського) району Рівненської області. Моїми батьками були Мицюк Трифон Васильович та Мицюк Анастасія Василівна.

31 липня 2005 року мій батько - Мицюк Трифон Васильович помер.

Оскільки я є спадкоємцем Мицюка Т.В. за законом, то я звернулась з заявою про прийняття спадщини та заявою про видачу свідоцтва про спадщину в Радивилівську районну державну нотаріальну контору, однак, у видачі свідоцтва про право на спадщину мені було нотаріусом відмовлено в зв’язку з розбіжністю в документах імені померлого (Трифон) та імені мого батька (Митрофан), зазначеного в моїх документах.

Оскільки всі мої документи складались та оформлялись на підстав свідоцтва про моє народження від 30.03.1950 р. (копія додається), в якому помилково невірно було зазначено ім’я мого батька як «Митрофан», а не «Трифон», з метою вступу в спадщину, забезпечення моїх прав як спадкоємця і вчинення інших юридичних дій, я змушена встановлювати факт свого родинного зв’язку з померлим Мицюком Трифоном Васильовичем.

Іншими засобами, крім рішення суду такий факт я підтвердити не можу, ніякі документи втрачені не були, тому відсутня необхідність подачі довідки про неможливість подання втрачених документів.

На підтвердження моїх родинних зв’язків з Мицюком Т.В. я зобов’язують надати суду належні докази, зокрема, свідоцтво про моє народження, довідку про укладення мною шлюбу з гр-ном Савчуком О.Г. та свідоцтво про укладення мною шлюбу з гр-ном Петруковим А. О. (копії додаються до цієї заяви. Також факт мого родинного зв’язку з померлим Мицюком Т.В. можуть підтвердити свідки, заяву про виклик яких буде мною подано додатково суду.

Інших, крім мене, зацікавлених осіб в цій справі немає.

Враховуючи вищевикладене, на підставі ст.ст. 1261, 1268 ЦК України, керуючись ст.ст. 3, 256- 258 ЦПК України, -

П Р О Ш У    С У Д :

  1. Встановити, що Петрукова Ганна Митрофанівна є рідною дочкою померлого 31.07.2005 року Мицюка Трифона Васильовича (свідоцтво про смерть 1-ГЮ № 007186).
  2. Судові витрати покласти на заявника.

ДОДАТОК:

  1. Копія цієї заяви, на 1 арк.;
  2. Копія свідоцтва про народження, на 1 арк.;
  3. Копія довідки № 5-03.44, на 1 арк.;
  4. Копія свідоцтва про укладення шлюбу, на 1 арк.;
  5. Довідка № 2371, на 1 арк.;
  6. Копія витягу зі спадкового реєстру, на 1 арк.;
  7. Копія свідоцтва про смерть, на 1 арк.;
  8. Квитанції про сплату державного мита, на 2 арк., в 2-х екз.;

 

 

6 лютого 2006 р.                                                                                                                 Г.М. Петрукова

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів