ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Клопотання про відкладення розгляду справи на іншу дату

В Господарський суд Дніпропетровської області

49000, м. Дніпропетровськ, вул. Куйбишева, 1а

 

судді Познавській О. М.

 

Відповідача-2:     Фермерське господарство «Малинка-5»

34220, Рівненська обл., Рокитнівський  р-н, с. Кам’яне

Код ЄДРПОУ 56789869

 

Позивач:              ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК»

49094, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна перемоги, буд. 50

Адреса для листування:

49027, м. Дніпропетровськ, а/с 1800

Код ЄДРПОУ 14360570

 

Відповідач-1:       ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬІСТЮ «Українське фінансове агентство «ВЕРУС»

49019, м. Дніпропетровськ, вул.Метробудівська, 3/181

Код ЄДРПОУ 36548754

 

Справа № 789/7659/15

 

 

Клопотання

про відкладення розгляду справи на іншу дату

 

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області знаходиться справа за позовом ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» до ТОВ «Українське фінансове агентство «ВЕРУС», ФГ «Малинка-5» про стягнення заборгованості.

Ухвалою від 05.11.15 р. розгляд справи відкладено, судове засідання призначено на  21.11.15р. о 09:20 год.

Відповідно до положень ст. 77 Господарського процесуального кодексу України Господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні.

Враховуючи викладене, вважаю за необхідне заявити клопотання про відкладення розгляду справи на іншу дату виходячи з таких обставин:

Я, Бекеша Юрій Юрійович, є єдиним засновником і учасником Фермерського господарства «Малинка-5», що є Відповідачем-2 по справі, а також директором зазначеної юридичної особи.

Я є військовослужбовцем, і з 13 серпня 2014 року перебуваю на військовій службі в зоні Антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей (копія відповідної довідки додається).

За юридичною адресою ФГ «Малинка-5» я фактично з 10.08.2014 р. не перебуваю та за цей час не отримував жодної кореспонденції, оскільки захищаю Батьківщину в зоні АТО.

Про наявність позовної заяви ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» я дізнався в телефонному режимі 03 листопада 2015 року, перебуваючи в зоні АТО, після чого з’явився до Господарського суду Дніпропетровської області для з’ясування предмету позовних вимог.

____ 2015 року я отримав поранення, станом на сьогоднішній день перебуваю на лікуванні у ____________-- з діагнозом____________________.

Враховуючи викладене,  я фізично позбавлений можливості з’явитись 23.11.2015 року у судове засідання та знайти представника для підготовки відзиву на позов та подання відповідних доказів.

Окрім зазначеного, внаслідок неотримання позовної заяви з додатками від Позивача через перебування в зоні АТО, прошу направити мені копії документів на електронну адресу (заявка додається).

Враховуючи вищевикладене, на підставі ст.ст. 69, 77 Господарського процесуального кодексу України, -

ПРОШУ:

 

  1. Відкласти розгляд справи № 789/7659/15 наіншу дату.
  2. Про прийняті рішення прошу мене повідомити в електронному вигляді (заявка додається).

 Додаток:

1)      Довідка про перебування на військовій службі, на 1 арк.;

2)      Довідка про госпіталізацію, на 1 арк;

3)      Заява про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, на 1 арк.

 

 

 

17 листопада 2015 року             

                    

Голова ФГ «Малинка-5»                                                                                                                                                                                                                                           ______________                                               Бекеша  Ю. Ю.

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів