ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Наказ про прийняття на роботу за сумісництвом

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
ВЕСНА


Наказ
м. Київ

 01 лютого 2013 року                                   № 88-к



На підставі письмової заяви Гайдук Олега Петровича про прийняття на роботу на посаду юрисконсульта за сумісництвом, враховуючи необхідність належного проведення процедур закупівель товарів робіт та послуг, керуючись ст. 102-1 КЗпП України, за якою працівники, які працюють за сумісництвом, одержують заробітну плату за фактично виконану роботу, ч. 3 ст. 24 КЗпП України, главою 2 Правил внутрішнього трудового розпорядку, –

Наказую:

1. Гайдука Олега Петровича прийняти на роботу за сумісництвом на посаду юрисконсульта Товариства з 01 лютого 2013 року.
2. Установити, що коло посадових обов’язків Гайдука О.П. є участь у тендерному комітеті Товариства, згідно встановлених Положенням про тендерний комітет обов’язків.
3. Встановити посадовий оклад у розмірі ____________ гривень.
4. Внести відповідні зміни до штатного розпису з 01 лютого 2013 року.
5. Контроль за виконанням цього наказу доручити головному бухгалтеру Товариства Алексійчук Р.О. та юрисконсульту Смолік П.П.




Генеральний директор Бойко О.О.




До початку роботи мені роз’яснено мої права та обов’язки, про умови праці проінформовано, у чому й розписуюсь:

_________________ ”___”____________2013 року


З Колективним договором та Правилами внутрішнього трудового розпорядку затверджених загальними зборами трудового колективу Товариства – ознайомлений:


_________________”___”____________2013 року

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів