ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Заява про уточнення позовних вимог

До Рівненського районного суду
Рівненської області

Судді Фурчик К. В.
Справа № 560/1234/16-ц

Представника
Позивача    Адвоката Нечипори М. А.
33028, м. Рівне, вул. Рицька 10, оф.11а
тел. (068) 650-44-75

Позивач    Мицько Інна Вікторівна
Рівненська обл., Рівненський р-н.,
с. Городище, вул. Бельби, 28
тел. (097) 710-08-67

Відповідач    Мицько Віктор Васильович
адреса реєстрації:
Рівненська обл., Рівненський р-н.,
с. Городище, вул. Бельби, 28
адреса місцепроживання:
Рівненська обл., Дубенський район,
с. Рачин, вул. Бобра, буд. № 67,
тел. (067) 987-41-89

 

ЗАЯВА
про уточнення позовних вимог



В провадженні Рівненського районного суду Рівненської області перебуває цивільна справа за позовом Мицько Інни Вікторівни до Мицька Віктора Васильовича про стягнення аліментів на утримання дітей.
У позовній заяві Мицько І.В. зазначена вимога про стягнення з Мицька Васильовича аліменти на користь Позивача на утримання дітей: доньки Мицько Анастасії Вікторівни, 08 грудня 2010 року народження, та сина Мицька Андрія Вікторовича, 10 вересня 2016 року народження, у розмірі 50 % з усіх видів його заробітку(доходу) щомісячно, починаючи з дня пред’явлення цього позову і до досягнення дітей повноліття.
Вважаю за необхідне, уточнити зазначену позовну вимогу та викласти її в наступній редакції: «стягнути з Мицька Віктора Васильовича на користь Мицько Інни Вікторівни аліменти на утримання дітей: доньки Мицько Анастасії Вікторівни, 08 грудня 2010 року народження, та сина Мицько Андрія Вікторовича, 10 вересня 2016 року народження, у розмірі 1/2 частини з усіх видів заробітку (доходу), але не менше ніж 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з дня пред’явлення цього позову і до досягнення дітьми повноліття».
Тому з урахуванням уточнення позовних вимог, керуючись ст. 27, 44, 31 ЦПК України –


ПРОШУ СУД:


1.    Стягнути з Мицька Віктора Васильовича на користь Мицько Інни Вікторівни аліменти на утримання дітей: доньки Мицько Анастасії Вікторівни, 08 грудня 2010 року народження, та сина Мицька Андрія Вікторовича, 10 вересня 2016 року народження, у розмірі 1/2 частини з усіх видів заробітку(доходу), але не менше ніж 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з дня пред’явлення цього позову і до досягнення дітьми повноліття.

2.    Стягнути з Відповідача всі судові витрати.



10.10.2016 р.                                                                                                                                                                                                                                                                   Адвокат Нечипора М. А.

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів