ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Клопотання про відкликання адміністративного позову



В РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
вул. 16 Липня, буд. № 87, м. Рівне, 33028

Судді Щуці В.М.


Позивача:    Микити  Юрія  Володимировича
вул.  Моцюка 2, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200

Відповідач 1:
Державний реєстратор прав на нерухоме майно реєстраційної служби Рокитнівського районного управління юстиції Рівненської області
Питер Олександр Сергійович
вул. Незалежності, 24, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200

Відповідач 2:
 
Рокитнівське районне управління юстиції Рівненської області
вул. Незалежності, 24, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог:       Бойчук  Галина Талимонівна
вул.  Моцюка 2, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200

Справа № 817/786/16

 

КЛОПОТАННЯ
про відкликання адміністративного позову

    В провадженні Рівненського окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом Микити Юрія Володимировича до Державного реєстратора прав на нерухоме майно реєстраційної служби Рокитнівського районного управління юстиції Рівненської області Питера Олександра Сергійовича, Рокитнівського районного управління юстиції в Рівненській області, третьої особи,яка не заявляє самостійних вимог Бойчук Галини Талимонівни про визнання протиправним та скасування рішення державного реєстратора.
    Відповідно до п. 5 ч.1 ст. 155 КАС України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.
    Виходячи з наведеного та керуючись ст. 51, п.5 ч.1 ст. 155 КАС України,-

 

ПРОШУ СУД:

    Адміністративний позов Микити Юрія Володимировича до Державного реєстратора прав на нерухоме майно реєстраційної служби Рокитнівського районного управління юстиції Рівненської області Питера Олександра Сергійовича, Рокитнівського районного управління юстиції в Рівненській області, третьої особи,яка не заявляє самостійних вимог Бойчук Галини Талимонівни про визнання протиправним та скасування рішення державного реєстратора-залишити без розгляду, у зв’язку з його відкликанням позивачем.

Наслідки залишення позовної заяви без розгляду, передбачені статтею 155 КАС України, мені відомі та зрозумілі.

«__» квітня 2016 року                                                                                                                                                                                                                                                                           Ю.В.Микита

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів