ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Клопотання про витребування доказів






В РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
вул. 16 Липня, буд. № 87, м. Рівне, 33028

Судді Петренко В. М.

Представника позивача:
Адвоката Павлюка Миколи Івановича
м. Рівне, вул. Черкасенка 2,
тел. (067) 39846-74

Позивач:    Семенчук  Юрій  Володимирович
вул.  Міцкевича 72/2, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200

Відповідач 1:

Державний реєстратор прав на нерухоме майно реєстраційної служби Рокитнівського районного управління юстиції Рівненської області
Іванчук Олександр Сергійович
вул. Смирнова, 123, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200


Відповідач 2:

Рокитнівське районне управління юстиції Рівненської області
вул. Смирова, 123, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог:       Вебер  Галина Талимонівна
вул.  Конвальця 79/45, смт. Рокитне, Рівненська обл., 34200

Справа № 90564/303/16

КЛОПОТАННЯ
про витребування доказів


    В провадженні Рівненського окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом Семенчука Юрія Володимировича до Державного реєстратора прав на нерухоме майно реєстраційної служби Рокитнівського районного управління юстиції Рівненської області Іванчука Олександра Сергійовича, Рокитнівського районного управління юстиції в Рівненській області, третьої особи,яка не заявляє самостійних вимог Вебер Галини Талимонівни про визнання протиправним та скасування рішення державного реєстратора.Для підтвердження обставин викладених у позові, а саме того факту, що рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень № 18765699 від 15.10.2014 р. було видано з порушенням чинного законодавства, позивачу необхідно ознайомитись з документами,  на підставі яких таке рішення було прийнято. Разом з тим, на підтвердження того, що право власності на спірний об’єкт нерухомості вже було зареєстровано раніше до видачі свідоцтва, вважаю за необхідне витребувати інвентаризаційну справу по цьому об’єкту з КП РОБТІ
Відповідно до ч. 6 ст. 17 ЗУ «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» витребування (вилучення) реєстраційних справ або документів із них здійснюється за рішенням суду.

Враховуючи те, що у позивача відсутня можливість самостійно ознайомитись з матеріалами реєстраційної справи, вважаю за необхідне витребувати для огляду в судовому засіданні реєстраційну справу об’єкту нерухомого майна, який знаходиться за адресою: Рівненська обл. смт. Рокитне, вул. Плисюка, 75 квартира № 23.
Відповідно до ст. 69 КАС України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб,  які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.
Згідно ч. 1 ст. 71 КАС України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених статтею 72 цього Кодексу.
У зв’язку з тим, що я, адвокат Павлюк М. І. 28.04.2015 року беру участь як представник у іншій судовій справі та не зможу вчасно прибути в засідання о 11.30 год. 28.04.2015р., це клопотання прошу розглянути без моєї участі.
На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 51,56, 59, 69, 71, 128 КАС України,

ПРОШУ СУД:


1.    Витребувати у Рокитнівському районному управлінні юстиції Рівненської області реєстраційну справу об’єкту нерухомого майна, який знаходиться за адресою: Рівненська обл. смт. Рокитне, вул. Плисюка, 75 квартира № 23.
2.    Витребувати у Комунального підприємства Рівненське обласне бюро технічної інвентаризації інвентарну справу об’єкту нерухомого майна, який знаходиться за адресою: Рівненська обл. смт. Рокитне, вул. Плисюка, 75 квартира № 23.
3.     Розгляд цього клопотання прошу провести без моєї участі та відкласти розгляд справи.


Додаток: копія договору про надання правової допомоги, на 1 арк.



“__”________2016 року                                                                                                                                                                                                                                                                         М. І. Павлюк

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів