ВСІМ  І  КОЖНОМУ  -  РІВНЕ  ПРАВО  !!!

Адвокатський запит4

 

 

Голові Державної екологічна інспекції України

 

п. Яковлєву  і.о.

 

01042, місто Київ, провулок Новопечерський 3, корпус 2

 

 

 

 

 

А Д В О К А Т С Ь к И Й    З А П И Т

 

Шановний Ігор Олегович!

 

Мною, адвокатом Луцюком Миколою Івановичем, здійснюється захист прав та представництво інтересів громадянина Петрова Олега Івановича. Листом Державної екологічної інспекції України від 29.12.2016 Петрова Олега Івановича проінформовано про результати конкурсу, за яким останнього визнано переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади першого заступника начальника Державної екологічної інспекції України у Волинській області – першого заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Волинської області.

На даний час Петров Олег Іванович не отримував жодного повідомлення про остаточний результат конкурсу щодо призначення його на посаду.

26 лютого 2018 року мною було направлено на Вашу адресу адвокатський запит № 171/ц від 26.02.2018 р., який був доставлений адресату 28.02.2018 року.

Відповідно до ч. 2 ст. 24 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність, орган державної влади, орган місцевого самоврядування, їх посадові та службові особи, керівники підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань, яким направлено адвокатський запит, зобов’язані не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту надати адвокату відповідну інформацію, копії документів, крім інформації з обмеженим доступом і копій документів, в яких міститься інформація з обмеженим доступом.

Однак, станом на 13.03.2018 р. я не отримав від Вас жодної відповіді на свій запит, який не потребує отримання інформації з обмеженим доступом.

 

В зв’язку з наведеним, керуючись статтями 20, 23, 24 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», та з метою належного виконання умов договору про надання правової допомоги, -

 

Прошу   ВАС

п о в т о р н о :

 

  1. Повідомити чи прийнято відносно Петрова Олега Івановича рішення про призначення його на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції України у Волинській області – першого заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Волинської області ?
  2. Повідомити чи прийнято відносно Петрова Олега Івановича рішення про відмову у призначенні на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції України у Волинській області – першого заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Волинської області ?

3.У разі прийняття одного з вищенаведених рішень, прошу надати копії таких документів.

  1. У разі прийняття одного з вищенаведених рішень,прошу надати відомості щодо способу та порядку повідомлення про це Петрова Олега Івановича.

 

Додаток:

 

  1. Копія свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю на 1 арк.;
  2. Копія ордеру, на 1 арк.

 

 

З повагою,

 

 

 

 

Адвокат                                                                                                                     М.І. Луцюк

* Всі процесуальні документи, розміщені на цих сторінках сайту, були створені юристами та використані в конкретних цивільних, господарських, адміністративних та інших справах. Персональні дані клієнтів та інших осіб, яких стосуються ці документи, були змінені, або видалені з тексту, з метою нерозголошення адвокатської/юридичної таємниці. Бідь-які співпадання чи утотожнення з конкретними особами носять випадковий характер і не можуть бути розцінені як поширення інформації щодо цих осіб.

Пошук

Вхід для партнерів